Tommy Malmgren-Bläsing
Ålder: 40 år
Yrke/sysselsättning:
Spårvagnsförare och studerande.
Bosatt: Göteborg
Familj: Numera singel. Levde tidigare med två katter.
Kommer att sakna mest från nutiden: Min säng, mina vänner och dagens bekvämligheter. Och min takträdgård med persikoträd, rosor och pioner!
Kommer att sakna minst från nutiden: Avgaser och all oren luft.
Jag vinner Riket: Genom att vara mig själv efter bästa förmåga. Försöka vara rak och köra mitt race; en kombination av ärlighet, saklighet och att vara tydlig och lyhörd. Och att läsa av de övriga deltagarna samt försöka leva efter de förhållanden som råder.
Som härskare: Försöker leva mig in i de andras situation, förstå deras behov och outtalade önskningar. Den förmågan borde vara en tillgång för en härskare i Riket.
Jag är en rättvis härskare med möjlighet att ibland fatta tuffa beslut som kanske inte gillas av alla, men som ändå till sist gagnar flertalet och på så sätt kan föra Riket vidare in i nya dimensioner. Genom min medverkan som härskare i Riket.
Mer om Tommy:

Den kultiverade spårvagnschauffören som läser franska, är inredningsfantast, drömmer om ett liv som skådespelare eller varför inte öppna café i Nice?

Tommy Malmgren-Bläsing har många strängar på sin lyra. Efter en trasslig barndom då han och hans skådespelande bror vuxit upp i olika barn- och fosterhem har han "skapat sig själv" som han uttrycker det.

Parallellt med sitt jobb på Göteborgs spårvägar studerar han idag franska på Franska Språkinstitutet. Han gillar skådespeleri och att sjunga, är modell på JEEP:s franska hemsida och är intresserad av bilar, antikviteter, hem och trädgård. Hans hem lär vara grandiost och kan tillsammans med takträdgården platsa i vilket glossy magazine som helst.

Som homosexuell vill han gärna stötta andra i att "komma ut" och vet själv mer än väl vad det innebär att bygga upp styrka i en egen personlighet.